Kapcsolat

Sibaris Bt.

Cím: 9600 Sárvár,
Berzsenyi u. 21.
Mobil: +36706274163
E-mail: sibaris@airplanet.hu


Cégünk


„Célunk, hogy mindig megbízható minőségi és egyéb igényt kielégítő szolgáltatást nyújtsunk.”

Az előbbiekben említett célkitűzéssel alakult a cég 1995 májusában betéti társaság formájában, Sárváron a Berzsenyi Dániel utca 21. szám alatt lévő telephelyen. A céget Csonka Tibor tulajdonos alapította, aki a Rába Futómű Kft. gyárában szerzett műszaki és vezetési tapasztalatokat, mint szerszámellátási osztályvezető. 
Akkoriban 60 m2-ről induló vállalkozás ma már 360 m2-essé nőtte ki magát, 2000 szeptemberében érte el végső méreteit és kialakítását. A 4 fővel induló műhely ma már 10 fős jól képzett szakember csoporttal áll a megrendelői igények kielégítésére folyamatosan megújuló gépparkjával. 

A vállalkozás életében meghatározó volt a 2006-os év, mivel ebben az évben ISO 9001-es tanúsítványt szereztünk, amely előrevetíti a vezetőség elszántságát a minőségi gyártás felé.
2014-ben vissza nem térítendő pályázat keretein belül napkollektor került bevezetésre 20,64 kW/óra teljesítménnyel, amely csökkenti a cég elektromos költségeit. 

Technikai fejlesztések folyamatosan jelen vannak a mai napig. Az NC vezérlésű gépek mellett napjainkban megjelentek már a CNC vezérlésű berendezések is, melyek segítségével gyorsabb és pontosabb gyártásra van lehetőség. A cég fő profilja forgácsoló eljárással előállított munkadarabok egyedi és kis, valamint közép sorozat gyártása.

Főbb tevékenységek:

  • esztergályos marás, fúrás, köszörülés, vésés, CNC-marás
  • fogaskerékgyártás
  • szerszámélezés
  • hőkezelés
  • felületkezelés Vissza az előző oldalra!
Sibaris Bt. - Magyar